image

Newsletter

https://www.filiomoutafi.gr/images/iacf1.jpg


Filio Moutafi Holistic Therapy Centre

preview

#FilioMoutafiHolisticTherapyCentre

Στο ολιστικό κέντρο θεραπειών της FILIO MOUTAFI, στην Καβάλα, προσφέρουμε ολιστικές θεραπείες σώματος, θεραπείες χαλάρωσης και ομορφιάς. Βλέπουμε το σώμα ολιστικά. Αυτό σημαίνει, ότι συνδυάζουμε τις γνώσεις μας, σχετικά με το πώς η ενέργεια επιδρά στο σώμα μας, αλλά και αντίστροφα, το πώς δηλαδή, το σώμα επιδρά στην ενέργεια. Σώμα και ενέργεια είναι ΕΝΑ.

Αντιμετωπίζουμε τον κάθενα άνθρωπο ως μοναδικό, που είναι, εφαρμόζοντας έμπρακτα στις θεραπείες μας, τις ολιστικές μας γνώσεις και τις εμπειρίες μας. Αγγίζουμε τα σώματά σας και ενεργοποιούμε την αυτοίασή τους, σας διδάσκουμε τρόπους για να αυτοθεραπεύεστε και να βελτιώνετε την καθημερινότητά σας. Ο Θεραπευτής του Εαυτού σας είστε πρώτα εσείς!

Φυλλιώ Μουτάφη

Υπηρεσίες

Προσφέρω Ολιστικές Θεραπείες, συνδυάζοντας Κλασικό Σουηδικό Μασάζ και Ρεφλεξολογία, Βεντούζες, Ανθοϊάματα Bach και Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική. Επίσης, σας προσφέρω διάφορα εξειδικευμένα είδη μάλαξης για τη Χαλάρωσή σας, καθώς και Ολιστικές Θεραπείες Ομορφιάς. Εσείς Λαμβάνετε Ξεκούραση Σώματος, Ομορφιά και Ενέργεια στη ζωή σας!
Ολιστική Υγεία
Χαλάρωση
Ομορφιά

Ολιστική Θεραπεία

Συνδυασμός κλασικής Σουηδικής Μάλαξης, Ρεφλεξολογίας, SuJok, Βεντούζες, Ανθοϊάματα Bach, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Περισσότερα

Βεντούζες


Οι Βεντούζες ενδείκνυται για μυικούς πόνους, κρυολογήματα, αποτοξίνωση για διάφορα παθολογικά θέματα, κυτταρίτιδα!

Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο

Δυνατές πιέσεις και διατάσεις που ξεκλειδώνουν το σώμα!

Φυσική Αντιγήρανση Προσώπου

Πλήρης περιποίηση προσώπου, Gua-Sha & Βεντούζες Προσώπου, πιέσεις Rejuvance.

Περισσότερα

Ολιστική Θεραπεία Κυτταρίτιδας

Αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ολιστικά με ειδική μάλαξη, βεντούζες, ρεφλεξολογία, ενισχυτικό έλαιο και ειδική συμβουλευτική.

Choco Lomi Lomi

Η μοναδική μας καινοτομία, συνδυασμού του γνωστού Χαβανέζικου Μασάζ με Σοκολατοθεραπεία!

Δωρίς

Παραδοσιακό Ποδόλουτρο με Μασάζ.

Περισσότερα

Σάουνα

Δυνατότητα επιλογής ζεστής (60C) έως και καυτής (90C).

Jacuzzi Ατομικό

Ατομική μπανιέρα υδρομασάζ με επιλογή θεραπείας μυοχαλαρωτικής, ενυδατικής, ή αρωματοθεραπείας.
bowl

S5 Box – Login

Publish a login form or anything you want to this position.

S5 Box – Register

Publish a registration form or anything you want to this position.
image

Προσφορές

Δείτε ενδεικτικά κάποιες τιμές μας. Αναλυτικά βρίσκονται όλες στο μενού-> τιμοκατάλογος.

Καλέστε μας, πείτε μας τί χρειάζεστε, ώστε να ετοίμασουμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς!


Διαβάστε τους όρους των προσφορών
Ολιστική Υγεία
Χαλάρωση
Ομορφιά
image
image
image
image
image
 
Επικοινωνία
stones


Εναλλακτικοί Θεραπευτές
Στο Filio Moutafi Healing Touch σας εξυπηρετεί και σας φροντίζει ολιστικά η ίδια η Φυλλιώ Μουτάφη. Ανατρέξετε παρακάτω, για να δείτε το βιογραφικό της σημείωμα.
image
Φυλλιώ Μουτάφη

Αφού σπούδασα και εργάστηκα ως οικονομολόγος, ανακάλυψα, στα 26 μου χρόνια, το φυσικό μου ταλέντο στο μασάζ. Άρχισα να το προσφέρω ως χόμπυ αρχικά, και στη συνέχεια, αποφάσισα να το σπουδάσω και να εργαστώ σε αυτόν τον τομέα επαγγελματικά. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Δ.Ι.Ε.Κ. Καβάλας Β. Φυσικοθεραπευτή και πήρα την πιστοποίηση από το Ελληνικό Κράτος.

Ταυτόχρονα κέρδιζα επαγγελματική εμπειρία στα Ιαματικά Λουτρά στη Λήμνο, σε εξελιγμένο κέντρο spa εκεί, στο νοσοκομείο της Καβάλας, όπου έκανα την πρακτική μου, σε κατ' οίκον συνεδρίες, σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Καβάλα, καθώς και σε γνωστή τουριστική μονάδα, ως υπεύθυνη του Τούρκικου Χαμάμ, αλλά και σε γυμναστήριο. Τελικά άνοιξα το Ολιστικό Κέντρο Θεραπειών μου το 2016 στην Καβάλα. Ταυτόχρονα, συνέχιζα τις σπουδές μου σε ιδιωτικές σχολές ολιστικών θεραπειών και έτσι έχω ολοκληρώσει κύκλους σπουδών 3,5 χρόνων σε Ρεφλεξολογία, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ανθοϊάματα Bach, σε συνδυασμό με διάφορα άλλα σεμινάρια εξειδικευμένων ειδών μάλαξης, μικρότερων χρονικών διαστημάτων.

Πλέον, στο ολιστικό κέντρο θεραπειών μου, χρησιμοποιώ συνδυαστικά, όσα έχω διδαχθεί. Στόχος μου είναι να αυξάνω και να ενεργοποιώ την αυτοίαση του οργανισμού σας. Θέλω να σας ενημερώνω και να σας κινητοποιώ να φέρνετε εσείς την αλλαγή που θέλετε στη ζωή σας, για να έχετε Υγεία Ολιστική, σωματική και ψυχική. Σας δείχνω πώς εσείς είστε ο Θεραπευτής του Εαυτού σας, εγώ είμαι εδώ για εσάς και το ξυπνάω!

image
Φυλλιώ Μουτάφη

Οι πρώτες μου σπουδές ήταν πάνω στον τομέα των οικονομικών και των ευρωπαϊκών σπουδών. Ενώ εργαζόμουν για χρόνια ως οικονομολόγος, ανακάλυψα κάποια διαφορετική μορφή θεραπείας στο σώμα μου και τότε άρχισε να μου ανοίγεται ο χώρος των εναλλακτικών θεραπειών στην Ελλάδα. Αρχικά βρήκα τις βεντούζες και τότε πρώτη φορά δέχτηκα και αισθάνθηκα μασάζ, στα 27 μου χρόνια περίπου. Από την πρώτη μου εκείνη εμπειρία, μου βγήκε πολύ φυσικό και άρχισα να προσφέρω μασάζ και να βάζω βεντούζες ερασιτεχνικά. Μου άρεσε τόσο να το προσφέρω, ώστε αποφάσισα να το κάνω επάγγελμα. Έτσι οι επόμενες σπουδές μου ήταν στον τομέα των Θεραπειών. Γράφτηκα στο Δημόσιο ΙΕΚ Β. Φυσικοθεραπευτή στην Καβάλα και ταυτόχρονα διδασκόμουν σε ιδιωτικές σχολές στη Θεσσαλονίκη ξεχωριστές τεχνικές Μάλαξης και Ολιστικών Θεραπειών. Ολοκλήρωσα 2,5 χρόνια το ΙΕΚ Β. Φυσικοθεραπευτή και πήρα την πιστοποίηση από το ελληνικό κράτος. Επιπλέον 3,5 χρόνια εκπαιδεύτηκα στην Ρεφλεξολογία, την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και τα Ανθοϊάματα Bach. Διδάχθηκα ακόμη σε σεμινάρια βεντούζες, αθλητική μάλαξη, μάλαξη κυτταρίτιδας, Thai, Shiatsu, Gua-Sha, SuJok και κάποιες τεχνικές Rejuvance. Επαγγελματικά, ταυτόχρονα με τις σπουδές μου, απέκτησα εμπειρία στα Ιαματικά Λουτρά Λήμνου, στις κατ’ οίκον συνεδρίες, στο νοσοκομείο της Καβάλας όπου έκανα την πρακτική μου, αλλά και σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στην Καβάλα, καθώς και σε γνωστή τουριστική μονάδα ως υπεύθυνη Τούρκικου Χαμάμ και σε γυμναστήριο. Ως φυσική εξέλιξη της πορείας μου στο χώρο, άνοιξα από το Σεπτέμβριο του 2016, το κέντρο θεραπειών μου «Filio Moutafi Holistic Therapy Centre». Στις θεραπείες μου, αγγίζω ολιστικά το σώμα σας σε συνάρτηση με την ψυχή σας, αλλά και την ψυχή σας σε συνάρτηση με το σώμα σας, καθώς το ένα επιδράει στο άλλο. Θέλω να αντιμετωπίζω τον κάθε άνθρωπο ως μοναδικό που είναι, εφαρμόζοντας έμπρακτα στις θεραπείες μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου. Αγγίζω το σώμα σας και το ενεργοποιώ, σας διδάσκω τρόπους για να αυτοθεραπεύεστε και να βελτιώνετε την καθημερινότητά σας. Ο Θεραπευτής του Εαυτού σας είστε πρώτα εσείς!

logo

Newsletter

Περιμένουμε την κριτική σας