- Δημιουργήθηκε από filiomoutafi
Πότε εφαρμόζεται;
Ο ηλεκτροβελονισμός έχει εφαρμογή σε πολλά παθολογικά θέματα. Ενδεικτικά αναφέρονται:
> Μυοσκελετικά: αρθρίτιδες, τενοντίτιδες, θέματα ώμων, οσφυοισχιαλγία κ.α.
> Κεφάλι: δυσκαμψία αυχένα, σκληρός τραπεζοειδής, αδυναμία συγκέντρωσης, αϋπνία και διαταραχές ύπνου, ίλιγγοι, εμβοές, ωτίτιδες, ημικρανίες κ.α.
> Γαστρεντερολογικά: γαστρίτιδες, διάρροια, δυσκοιλιότητα, ανορεξία / βουλιμία,
αιμορροϊδες κ.α.
> Γυναικολογικά: μηνορραγία, δυσμηνόρροια, αμηνόρροια, ινομυώματα, κύστες, προετοιμασία τοκετού, υπογονιμότητα, μειωμένη παραγωγή γάλακτος κ.ά.
> Αναπνευστικά: άσθμα, βήχας, δύσπνοια, αλλεργική ρινίτιδα κ.α.
> Δερματολογικά: ακμή, έκζεμα κ.α.
> Λεμφικό: Οιδήματα, προπτώσεις οργάνων, παχυσαρκία κ.α.
> Ψυχολογικά: εξαρτήσεις, κατάθλιψη, κρίση πανικού, φοβίες, συνεχής κόπωση κ.α.
> Διάφορα παθολογικά: ουροποιητικό, προδιάθεση για γρίπη / κρυολόγημα κ.α.
Πείτε μας αυτό που σας απασχολεί, για να σας προτείνουμε την αντίστοιχη συνεδρία ίασης του οργανισμού σας.
Πώς εφαρμόζεται;
Ο Ηλεκτροβελονισμός είναι συνδυασμός τεχνολογίας και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (Π.Κ.Ι.) και γίνεται χωρίς βελόνες. Γίνεται με το μηχάνημα ενεργειακή διάγνωση των μεσημβρινών. Βγάζει μετρήσεις με ακρίβεια και τις αναπαριστά σε γραφήματα. Ως διαγνωστική μέθοδος, είναι ένα πολύ καλό εργαλείο για τη βελτιστοποίηση των συνεδριών.
Σε δεύτερο χρόνο, μέσω του μηχανήματος γίνεται ενεργοποίηση των κατάλληλων βελονιστικών σημείων, με σκοπό να φέρουμε την ενεργειακή εξισορρόπηση στο σώμα. Η επιλογή των σημείων γίνεται βάσει του θεραπευτικού στόχου και των προτεινόμενων σημείων από το μηχάνημα. Ο ηλεκτροβελονισμός δεν πονάει. Δεν κάνει να πονάει, ώστε να επιτρέπουμε τα βελονιστικά σημεία να ανοίγουν και να δέχονται την ενέργεια. Γι’ αυτό επικοινωνούμε, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, ώστε και να μην πονάει ο δέκτης, αλλά και να αισθάνεται την ενέργεια, εκεί που χρειάζεται.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ότι η ολιστική ρεφλεξολόγος ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο επαγγελματία υγείας. Δεν κάνει διάγνωση, ούτε αντικαθιστά την ιατρική, ψυχολογική και άλλου είδους αγωγή και εξετάσεις. Απεναντίας, ο ρόλος της είναι να συνεργάζεται και με άλλους επαγγελματίες υγείας (π.χ. γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, ψυχολόγους), για το καλό του δέκτη. Η ολιστική ρεφλεξολόγος ενεργοποιεί το σύστημα αυτοίασης του οργανισμού.